Max zoekt contact met alle nieuwe leden en nodig ze uit voor een borrel of voor een andere activiteit. Leden die actief willen worden probeert hij een plekje te geven binnen de afdeling. Goede bewegingsopbouw is daarbij essentieel.

In zijn werkzame leven was Max eerstelijns fysiotherapeut met als specialisatie centrale neurologie en complexe problematiek (geriatriefysiotherapie). Inmiddels is hij daarmee gestopt en is nu actief bij Buddy to Buddy Breda; een vluchtelingenorganisatie.

Fotografie en het bewerken van foto’s zijn een grote hobby van hem. Ook vult hij zijn tijd graag met (rock)muziek, hardlopen, tennissen, en thuiswedstrijden van NAC. Door zijn belangstelling voor andere culturen zou hij graag verre reizen maken, maar de milieubelasting van vliegen remt het verlangen om verre bestemmingen te bezoeken. Max en zijn vrouw hebben twee volwassen kinderen. En het eerste kleinkind is op komst.

Binnen GroenLinks Breda wil hij graag een bijdrage leveren aan de bewegingsopbouw van de afdeling. En hij wil iedereen die actief wil worden binnen de afdeling een geschikte plek geven.

“ Ik vind het belangrijk dat we in een goede sfeer samen een bijdrage leveren aan de idealen van GroenLinks. ”

Belangrijke onderwerpen voor Max zijn het milieu, maar zeker ook allerlei sociale kwesties; zoals armoede, vluchtelingen en LHBTI’ers.

Zijn wens voor GroenLinks Breda:
“Het zou fantastisch zijn als GroenLinks Breda bij de komende gemeenteraadsverkiezingen een krachtige kieslijst kan afleveren. Hopelijk komt GroenLinks in Breda vanaf 2022 in een (liefst linkse) coalitie.”

PORTEFEUILLE(S):

  • ledencontact
  • kandidatencommissie
  • functioneringscommissie