Zondag 26 januari 2020 was onze gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst met GroenLinks Brabant en DWARS Brabant. Bij het inspirerende Frontaal keken we terug naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar en vooruit naar wat 2020 ons zoal zal gaan brengen. 

Naast het genieten van de heerlijke hier in Breda gebrouwen bieren, lieten we onze hersens kraken tijdens de GroenLinks-Brabant ‘Nieuwjaars-pubquiz’.

Een terug- en vooruitblik kan op een nieuwjaarsborrel natuurlijk niet ontbreken. Selçuk Akinci verzorgde daarom een simultaan-interview met Hagar Roijackers (fractievoorzitter GroenLinks Brabant), Nicky van Wanrooij (voorzitter DWARS Brabant) en Peter Bakker (fractievoorzitter GroenLinks Breda). Gelukkig praatten zij niet allemaal tegelijk doorelkaar ;-).

Op de gecombineerde borrel werden volop contacten gelegd door de diverse GroenLinks-geledingen heen. En voor diverse nieuwe gezichten bleek een borrel weer een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de mensen van GroenLinks. Ook de andere fracties van de gemeenteraad Breda waren goed vertegenwoordigd. Wij zijn trots hen te laten zien hoe levendig onze beweging is.

Wij wensen nogmaals iedereen een ontzettend succesvol en gelukkig nieuwjaar en hopen veel van elkaar te gaan zien!