Wat te doen met 1 miljoen?

GroenLinks Breda vraagt Bredase samenleving: Wat te doen met een miljoen?

GroenLinks Breda gaat komende weken de straat op met de vraag: “Wat te doen met een miljoen?”. GroenLinks wil van de inwoners van de gemeente Breda horen waaraan de gemeente nu prioriteit moet geven.

Eind juni bespreekt de gemeenteraad van Breda de voorjaarsnota. Daarin staat waaraan Breda in 2018 geld gaat besteden. GroenLinks Breda vindt dat het groener en socialer kan. De partij gaat daarom in gesprek met Bredanaars om goede ideeën op te halen. GroenLinks Breda bezoekt markten in verschillende dorpen en wijken en gaat langs de deuren. Ook kunnen mensen hun wensen en ideeën kenbaar maken via Facebook en Twitter.

Fractievoorzitter Jos Koniuszek: “GroenLinks Breda gaat in de aanloop naar de voorjaarsnota en de begroting van 2018 de straat op om te horen hoe we samen Breda kunnen veranderen. Zo halen we nieuwe ideeën op om Breda nog groener en socialer te maken.”

Heb jij ook goede ideeën om Breda groener en socialer te maken? Heb je leuke suggesties om Breda te veranderen in de fijnste stad van de wereld? Grijp dan nu je kans en deel jouw ideeën met GroenLinks Breda!

Mail ons op wattedoenmet1miljoen@groenlinksbreda.nl of kijk op onze Facebookpagina http://www.facebook.com/GroenLinksBreda.