Yolanda is 56 lentes jong en woont in Tuinzigt. Yolanda is dol op natuur en reizen, het liefst met een rugzak. Thuis geniet zij het meest van haar moestuin én haar (knuffel)kippen.

Voor ons is Yolanda zeker geen onbekende, gezien zij al heel wat jaren actief is voor GroenLinks. Eerst was zij actief als fractie ondersteuner in de gemeente Moerdijk, en vanaf 2010 was zij actief als algemeen bestuurslid en penningmeester voor GroenLinks Breda. Zij heeft altijd op de lijst gestaan, en dit jaar besloot zij om als burgerraadslid aan de slag te gaan. Een welkome aanvulling voor ons team!

Yolanda hoopt dit jaar iets bij te kunnen dragen aan GroenLinks Breda. Zij is opgeleid als verpleegkundige en heeft daarna altijd in de gezondheidszorg gewerkt. Tegenwoordig zet zij zich graag in voor mensen die niet de kennis of middelen hebben om in ‘het systeem’ belangrijke zaken voor elkaar te krijgen. Al jaren werkt Yolanda als vrijwilliger bij 'Wij', waar zij laaggeletterden ondersteunt met het invullen of lezen van ingewikkelde documenten.

Yolanda, van harte welkom bij ons team!