Word jij één van de gezichten van GroenLinks Breda?

GroenLinks Breda zoekt gedreven en initiatiefrijke volksvertegenwoordigers die zich sterk verbonden voelen met Breda. Ben jij iemand die ècht werk wil maken van een duurzamer Breda? Iemand die ervoor zorgt dat we in Breda eerlijk met elkaar omgaan? Iemand die pal naast bewoners gaat staan om hen te helpen hun ambities waar te maken? Dan ben jij misschien wel één van de nieuwe gezichten van GroenLinks Breda.

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Voor die nieuwe fractie zijn we op zoek naar mensen die de idealen van GroenLinks in de praktijk brengen als raadslid in de gemeente Breda. Mensen die het duurzame of sociale gezicht van GroenLinks willen worden. Die contact hebben met bewoners uit de verschillende dorpen en wijken, oor en oog hebben voor hun wensen en zorgen en daar ook iets mee doen. Ben jij een vlotte prater of juist een scherp denker, die goed kan samenwerken en die zich wil inzetten voor het verbeteren van Breda, dan is het raadswerk misschien wel helemaal iets voor jou. Lees hier het volledige profiel van het GroenLinks-raadslid.

Ik wil me kandidaat stellen. Hoe doe ik dat?
Wil je je kandidaat stellen? Stuur dan de volgende documenten naar kandidatencommissie@groenlinksbreda.nl. Of naar Kandidatencommissie GroenLinks Breda 2018, Oude Terheijdenseweg 108, 4815 CP Breda.

Deadline voor lijsttrekkers: zaterdag 29 juli om 24.00 uur.
Deadline overige plaatsen: zaterdag 26 augustus om 24.00 uur.

Vragen?
Heb je nog vragen over het raadslidsmaatschap? Stuur dan een mailtje naar kandidatencommissie@groenlinksbreda.nl.